Curs d’estiu en Disseny de Moda – Junior
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en Disseny de Moda – Junior

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 2 setmanes

Data d'inici: Juny de 2023

Horari: Dilluns a divendres, de 9.30h a 14.30h

Crèdits: 5*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 1.200€ (Taxa de matrícula 400€ + taxa de curs 800€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer  Course Junior en Disseny de Moda ofereix una immersió pràctica en el món del Disseny de Moda on cada estudiant realitza diferents exercicis per a entendre les característiques i eines amb les quals realitzar una col·lecció.

El programa aporta una idea molt concreta del procés de disseny a aquells joves que tenen clar el seu futur com a dissenyadors de moda, al mateix temps que ofereix una experiència en aquest àmbit als qui encara no tenen clar el seu perfil. En tots dos casos, el curs aporta motivació, confiança i autoconeixement per a poder definir pas a pas una experiència acadèmica i personal.

El desenvolupament permet posar en pràctica la recerca, l’experimentació, el modelatge i diferents tècniques de representació. Es crea un sketchbook que reflecteix tot el procés creatiu i amb aquest material es realitza un portfolio.

Proyecto del Summer Junior Course in Fashion Design de una sudadera con letras azules
Projecte del Curs Junior d'estiu en Disseny de Moda

Objectius

El curs s’entén com una aportació de motivació, de confiança i d’autoconeixement, amb la intenció que cada alumne incorpori aquestes experiències en la seva trajectòria acadèmica i en la seva vida personal. Al mateix temps, s’aprèn a entendre com pensen i treballen els diferents dissenyadors de moda.

El pla d’estudis està pensat per construir un espai des d’on crear vincles i compartir els trets diferencials de cadascun. També aporta els coneixements tècnics suficients perquè cada alumne desenvolupi les seves pròpies idees relacionades amb el món de la moda, a partir d’un procés de disseny on es dóna a entendre la importància de l’observació, la recerca, l’associació de conceptes, la lògica i la importància de la comunicació.

Metodologia

El curs està pensat com una immersió en el món del disseny de moda de forma molt pràctica. Cada alumne ha de realitzar diferents exercicis per poder entendre quines característiques i eines necessita un dissenyador per poder realitzar una col·lecció.

Perfil de l'estudiant

Estudiants entre 15 i 18 anys que volen iniciar-se en el món de la moda i comprovar, amb aquest curs, si la seva formació acadèmica podria dirigir-se a carreres relacionades. 

Joves que senten que tenen aptituds creatives o artístiques relacionades amb el sector de la moda i volen conèixer la realitat professional de primera mà a través de professors professionals, a més de poder potenciar i enriquir les seves habilitats i confrontar-les amb altres alumnes.

COORDINADOR

Fabricio Pérez Martínez

Va cursar els seus estudis a l’Institut de la Moda a Barcelona i en l’École de la Chambre de la Haute Couture de París. El 1995 va completar la seva formació en Disseny i creació de Patronatge Industrial a l’American Mitchell Designing School de Barcelona. L’any 1997, juntament amb seu soci, va crear llamazares y de delgado, dissenyant i produint 2 col·leccions a l’any per a dona i home des de llavors.

L’any 2006, es va vincular com a docent a l’IED, on imparteix classes de patronatge d’home per als cursos de Disseny de Moda i Fashion Design; des de 2011, imparteix l’assignatura de Men Collection i des de 2012, col·labora amb el projecte Colección Hombre. Actualment, és el Coordinador del BA Fashion Design del centre.

 

Crèdits

Altres Cursos Relacionats

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat