Curs d’Estiu en Moda Sostenible
EXPLORE IED BARCELONA
 

Curs d’Estiu en Moda Sostenible

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 2 setmanes

Data d'inici: 12 de juliol 2021

Horari: De dilluns a divendres, de 16:40h a 21:40h (divendres, 23 de juliol, de 9:30h a 14:30h)

Crèdits: 5

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 1.850€ (Taxa de matrícula 600€ + taxa de curs 1.250€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Moda Sostenible ofereix una visió holística de la sostenibilitat i les eines necessàries per a aplicar-la a cadascuna de les fases del cicle de vida del producte de moda.

La sostenibilitat és un concepte que va guanyant força en la nostra societat. Un consumidor cada vegada més responsable, unes lleis més estrictes i uns recursos escassos i progressivament més cars són només algunes de les moltes raons per les quals el desenvolupament sostenible es perfila com un dels factors clau d’una empresa per a sobreviure i guanyar competitivitat. En el món de la moda, a més, afecta a totes les fases del cicle de vida del producte.

El curs aborda la integració de la sostenibilitat en l’empresa de moda des d’un enfocament teòric-pràctic focalitzat en materials, processos, disseny, màrqueting i gestió. El programa s’aplica en un entorn dinàmic, combinant classes tècniques impartides per professionals de prestigi del sector, sessions de debat i anàlisi, tallers pràctics i visites a empreses.

Profesora del Curso de Verano en Moda Sostenible
Curs d'Estiu en Moda Sostenible

Objectius

– Dotar als participants d’una sèrie d’habilitats per a promocionar, desenvolupar i gestionar la sostenibilitat tant en un projecte com dins d’una organització.

– Oferir els coneixements i les eines metodològiques bàsiques per a començar a desenvolupar i gestionar projectes de sostenibilitat, desde la creació de nous productes i serveis fins la de nous models de negoci o redefinint processos, sempre desde la perspectiva del pensament sistèmic.

Metodologia

Els participants tenen l’oportunitat de compartir experièncias amb els ponents, en un entorn de diàleg proper que serveixi com a punt de trobada del seu coneixement actual i de les seves aspiracions de carrera en el futur.

El programa s’aplica en un entorn dinàmico, combinant diferents tipus de classes per a un major enriquiment professional:

– Classes tècniques impartides per professionals de prestigi del sector.
– Sessions de debat i anàlisi.
– Tallers pràctics.
– Visites a empreses.

Perfil de l'estudiant

– Graduats i/o llicenciaus en disseny de moda, administració d’empreses, marketing i comunicació.
– Especialistes en producte de moda.
– Emprenedors del sector moda que busquen un nou plantejament per als seus processos de producció, tècniques i metodologies per a replantejar l’enfocament del seu negoci.
– Altres professionals amb experiència demostrable en el camp del disseny i/o la gestió a empreses de moda, la sostenibilitat, la RSC, la comunicació o el marketing.

COORDINADOR

ELENA SALCEDO ALLENDE

Disset anys d’experiència en el sector de la moda, els últims sis dedicats a l’àmbit de la sostenibilitat.

Actualment, a través de la seva plataforma far&sound, assessora al departament de sostenibilitat ambiental del grup Inditex en temes de cultura de sostenibilitat i gestió del cambi i acompanya a algunes marques en el procés d’integració de la sostenibilitat (Oysho, Bershka, Massimo Dutti, Pull&Bear).

Autora de Moda ética para un futuro sostenible (2014, Ed. Gustavo Gili) i Moda y Empresa (2004, Ed. Granica).

Porta més de 14 anys com a professora i col·laboradora en diferents institucions acadèmiques. MBA per ESADE, Master CEMS en Gestió Internacional per la Universidad de Viena i llicenciada en Direcció i Administració d’empreses por ESADE.

www.cuidandolasformas.com

Linkedin Elena Salcedo Allende

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Fashion Product Management
Més info +
CSP en Moda i Visual Merchandising
Més info +
Curs d'estiu en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper
Més info +
CSP en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper
Més info +
Curs d'Estiu en Beachwear Design
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí