Curs d’Estiu en Moda Sostenible
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Sol·licitar informació

Curs d’Estiu en Moda Sostenible

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 2 setmanes

Data d'inici: Juliol de 2023

Horari: De dilluns a divendres, de 16.30 a 21.30h - (22 de juliol, de 9.30 a 14.30h)

Crèdits: 5

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 1.900€ (Taxa de matrícula 600€ + taxa de curs 1.300€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Moda Sostenible ofereix una visió holística de la sostenibilitat i les eines necessàries per a aplicar-la a cadascuna de les fases del cicle de vida del producte de moda.

La sostenibilitat és un concepte que va guanyant força en la nostra societat. Un consumidor cada vegada més responsable, unes lleis més estrictes i uns recursos escassos i progressivament més cars són només algunes de les moltes raons per les quals el desenvolupament sostenible es perfila com un dels factors clau d’una empresa per a sobreviure i guanyar competitivitat. En el món de la moda, a més, afecta a totes les fases del cicle de vida del producte.

El curs aborda la integració de la sostenibilitat en l’empresa de moda des d’un enfocament teòric-pràctic focalitzat en materials, processos, disseny, màrqueting i gestió. El programa s’aplica en un entorn dinàmic, combinant classes tècniques impartides per professionals de prestigi del sector, sessions de debat i anàlisi, tallers pràctics i visites a empreses.

Profesora del Curso de Verano en Moda Sostenible
Curs d'Estiu en Moda Sostenible

Objectius

– Dotar als participants d’una sèrie d’habilitats per a promocionar, desenvolupar i gestionar la sostenibilitat tant en un projecte com dins d’una organització.

– Oferir els coneixements i les eines metodològiques bàsiques per a començar a desenvolupar i gestionar projectes de sostenibilitat, desde la creació de nous productes i serveis fins la de nous models de negoci o redefinint processos, sempre desde la perspectiva del pensament sistèmic.

Metodologia

Els participants tenen l’oportunitat de compartir experièncias amb els ponents, en un entorn de diàleg proper que serveixi com a punt de trobada del seu coneixement actual i de les seves aspiracions de carrera en el futur.

El programa s’aplica en un entorn dinàmico, combinant diferents tipus de classes per a un major enriquiment professional:

– Classes tècniques impartides per professionals de prestigi del sector.
– Sessions de debat i anàlisi.
– Tallers pràctics.
– Visites a empreses.

Perfil de l'estudiant

– Graduats i/o llicenciaus en disseny de moda, administració d’empreses, marketing i comunicació.
– Especialistes en producte de moda.
– Emprenedors del sector moda que busquen un nou plantejament per als seus processos de producció, tècniques i metodologies per a replantejar l’enfocament del seu negoci.
– Altres professionals amb experiència demostrable en el camp del disseny i/o la gestió a empreses de moda, la sostenibilitat, la RSC, la comunicació o el marketing.

COORDINACIÓ

ELENA SALCEDO ALLENDE

Disset anys d’experiència en el sector de la moda, els últims sis dedicats a l’àmbit de la sostenibilitat.

Actualment, a través de la seva plataforma far&sound, assessora al departament de sostenibilitat ambiental del grup Inditex en temes de cultura de sostenibilitat i gestió del cambi i acompanya a algunes marques en el procés d’integració de la sostenibilitat (Oysho, Bershka, Massimo Dutti, Pull&Bear).

Autora de Moda ética para un futuro sostenible (2014, Ed. Gustavo Gili) i Moda y Empresa (2004, Ed. Granica).

Porta més de 14 anys com a professora i col·laboradora en diferents institucions acadèmiques. MBA per ESADE, Master CEMS en Gestió Internacional per la Universidad de Viena i llicenciada en Direcció i Administració d’empreses por ESADE.

www.cuidandolasformas.com

Linkedin Elena Salcedo Allende

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Fashion Product Management
Més info +
Curs d'estiu en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper
Més info +
CSP en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Saló de l’Ensenyament – IED Barcelona
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat