Curs d’Estiu en Marketing de la Moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

Curs d’Estiu en Marketing de la Moda

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: Juliol de 2023

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 a 15h + quatre tardes, de 15.30h a 18h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.150€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.150€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Marketing de la Moda es focalitza en els coneixements i eines necessaris per a desenvolupar un projecte integral de màrqueting i comunicació de moda, analitzant les oportunitats comercials i les facetes de gestió estratègica (identitat de marca i imatge, expansió internacional, cerca de col·laboradors, comunicació, etc.).

Comprendre la complexitat de la indústria de la moda és un pas ineludible per a trobar solucions creatives en l’àmbit estratègic, del màrqueting i del branding, que permetin posicionar la marca de manera efectiva. Actualment, el sector experimenta una intensificació de la competència mundial, la qual cosa obliga tant a les grans empreses com a les emergents a professionalitzar i especialitzar les seves funcions.

El curs s’estructura en classes teòriques, estudis de cas d’empreses del sector, xerrades professionals i la possibilitat de desenvolupar un projecte personal.

Curs d'Estiu en Marketing de la Moda

Objectius

– Fomentar la creativitat empresarial.

– Capacitar a l’alumne per a afrontar situacions reals amb coherència i professionalitat.

– Contemplar les activitats necessàries per a desenvolupar un projecte integral de màrqueting i comunicació de moda: des de la conceptualització a la comercialització.

Metodologia

El desenvolupament de les sessions didàctiques, mòduls i exercicis del curs intensiu intenta imitar el procés i gestió professional d’un projecte de moda. D’aquesta manera, el curs s’estructura en diferents tipologies de sessions didàctiques: classes teòriques, case studies i projecte personal.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs va dirigit a dissenyadors de moda i accessoris que tinguin la seva pròpia marca i vulguin potenciar els seus coneixements en màrqueting, identificar oportunitats de millora i desenvolupar una proposta 360è alineada al context competitiu actual.

També està pensat per a emprenedors i dissenyadors de moda i accessoris que pretenguin llançar una marca.

Sortides Laborals

En acabar el curs i en funció del perfil i l’experiència prèvia dels estudiants, les possibles sortides professionals:

– Dissenyadors de moda i/o accessoris amb marca pròpia.
-Emprenedors que desitgin llançar una marca de moda.

COORDINACIÓ

TERESA BUHIGAS

Titulada en Business Administration amb un MBA al prestigiós centre ESADE. Des de 1990, ha desenvolupat projectes de consultoria estratègica per a diferents àmbits de la indústria de la moda, tant per a empreses privades com per a associacions de caràcter públic. Teresa ha estat membre del comitè educatiu del centre d’estudis ESADE, durant més de dotze anys, al Departament de Màrqueting i Management. Des de 1998, com a membre fundadora de FACTO Estrategia, ha mantingut la seva col·laboració amb el sector professional com a consultora estratègica, a més de col·laborar amb l’IED Barcelona en diferents projectes educatius.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Fashion Product Management
Més info +
BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat