Curs d’estiu en Decoració i Estilisme d’Interiors
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en Decoració i Estilisme d’Interiors

Edició: 12ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: Juliol de 2023

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 a 15h i 4 tardes, de 15.30 a 18h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.150€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.150€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Decoració i Estilisme d’Espais Interiors proporciona les principals eines de recerca i reflexió -tant teòriques com pràctiques- que es generen en l’àmbit de l’estilisme i la decoració d’espais interiors domèstics.

Des de la perspectiva i la visió que ofereix la societat contemporània, la necessitat de generar espais adequats per al desenvolupament de la vida, el treball i les relacions socials s’ha convertit en una problemàtica a la qual ens enfrontem contínuament.

El curs explora aquesta disciplina des de l’anàlisi i el desenvolupament d’una sèrie d’experiències que tenen com a finalitat la interiorització del procés creatiu, des del seu germen fins al seu desenvolupament final. Per a això, es divideix en diferents matèries impartides per reconeguts professionals del sector, combinant les sessions teòriques amb els exercicis pràctics. 

Proyecto Render del Curso de Verano en Decoración y Estilismo de Interiores
Projecte del Curs d'estiu en Decoració i Estilisme d'Interiors

Objectius

El análisis y la aplicación de las últimas tendencias, las relaciones cromáticas y la combinación de texturas y los materiales, son puntos clave para la confección de un espacio armónico y agradable que responda a las necesidades del hábitat del individuo contemporáneo. El curso intenta analizar y proponer una serie de experiencias que tienen como finalidad la interiorización por parte del alumno del proceso creativo, desde su germen hasta su desarrollo final.

Metodologia

El curs s’articula a partir de diversos àmbits de recerca: el procés creatiu, les eines per al desenvolupament de la disciplina i el coneixement i maneig de materials i tendències.

Impulsats per la necessitat de combinar aquestes matèries de manera transversal, el curs es desenvoluparà mitjançant un sèrie d’exercicis pràctics on es posaran en pràctica els coneixements adquirits en les sessions teòriques i testimonials. La realització d’aquests exercicis també aproparà l’alumne a la realitat professional del sector, la qual cosa és un punt fonamental en els objectius pedagògics del curs.

El curs es dividirà en diferents matèries impartides per alguns dels millors professionals de l’interiorisme i el disseny, combinant les sessions teòriques amb els exercicis pràctics. La metodologia didàctica també inclou la visita a showrooms i botigues referents del sector.

Perfil de l'estudiant

El curs està adreçat a estudiants, professionals del sector i a persones interessades en general en l’estilisme i la decoració d’espais interiors que, per raons laborals o personals, necessitin aquesta especialització per enfrontar-se de manera eficaç a un sector cada vegada més competitiu i canviant.

Caldrà presentar un CV i una carta de motivació per a la inscripció (quan no es compleixin els requisits, l’escola avaluarà cada un dels casos de manera individual).

COORDINACIÓ

JOSÉ MANUEL FERNÁNDEZ

Arquitecte i dissenyador d’interiors establert a Barcelona. Va estudiar arquitectura en l’E.T.S d’Arquitectura de la Universitat de Navarra a Pamplona. Màster en Disseny d’Interiors per l’IED en 2004. En 2005 comença a treballar com a director del departament d’interiorisme i arquitectura en l’estudi Lagranja Design.

Des de 2012 ha dirigit també els projectes que l’estudi ha realitzat a la Xina, Turquia, Singapur, Malàisia, Rússia, Gibraltar, el Marroc, França, Dubai i l’Aràbia Saudita.

Ha impartit classes com a professor en diferents escoles de disseny i actualment és el program leader de diversos cursos de disseny d’interiors que s’imparteixen enl’IED Barcelona i l’IED Kunsthal Bilbao. A partir de gener de 2022 comença un nou projecte professional: Estudio Estudio (Bespoke design for real people).

www.lagranjadesign.com

www.estudioestudio.es

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Disseny d'Espais Interiors Contemporanis
Més info +
Postgrau en Disseny i Gestió d'Esdeveniments
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Saló de l’Ensenyament – IED Barcelona
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat