Curs d’estiu en Decoració i Estilisme d’Interiors
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en Decoració i Estilisme d’Interiors

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 8 online + 1 presencial

Data d'inici: 5 de juliol de 2021

Horari: De dilluns a divendres, de 9:30h a 15:00h i 4 tardes, de 15:30h a 18:00h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.100€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.100€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Decoració i Estilisme d’Espais Interiors proporciona les principals eines de recerca i reflexió -tant teòriques com pràctiques- que es generen en l’àmbit de l’estilisme i la decoració d’espais interiors domèstics.

Des de la perspectiva i la visió que ofereix la societat contemporània, la necessitat de generar espais adequats per al desenvolupament de la vida, el treball i les relacions socials s’ha convertit en una problemàtica a la qual ens enfrontem contínuament.

El curs explora aquesta disciplina des de l’anàlisi i el desenvolupament d’una sèrie d’experiències que tenen com a finalitat la interiorització del procés creatiu, des del seu germen fins al seu desenvolupament final. Per a això, es divideix en diferents matèries impartides per reconeguts professionals del sector, combinant les sessions teòriques amb els exercicis pràctics. 

Proyecto Render del Curso de Verano en Decoración y Estilismo de Interiores
Projecte del Curs d'estiu en Decoració i Estilisme d'Interiors

Objectius

El análisis y la aplicación de las últimas tendencias, las relaciones cromáticas y la combinación de texturas y los materiales, son puntos clave para la confección de un espacio armónico y agradable que responda a las necesidades del hábitat del individuo contemporáneo. El curso intenta analizar y proponer una serie de experiencias que tienen como finalidad la interiorización por parte del alumno del proceso creativo, desde su germen hasta su desarrollo final.

Metodologia

El curs s’articula a partir de diversos àmbits de recerca: el procés creatiu, les eines per al desenvolupament de la disciplina i el coneixement i maneig de materials i tendències.

Impulsats per la necessitat de combinar aquestes matèries de manera transversal, el curs es desenvoluparà mitjançant un sèrie d’exercicis pràctics on es posaran en pràctica els coneixements adquirits en les sessions teòriques i testimonials. La realització d’aquests exercicis també aproparà l’alumne a la realitat professional del sector, la qual cosa és un punt fonamental en els objectius pedagògics del curs.

El curs es dividirà en diferents matèries impartides per alguns dels millors professionals de l’interiorisme i el disseny, combinant les sessions teòriques amb els exercicis pràctics. La metodologia didàctica també inclou la visita a showrooms i botigues referents del sector.

Perfil de l'estudiant

El curs està adreçat a estudiants, professionals del sector i a persones interessades en general en l’estilisme i la decoració d’espais interiors que, per raons laborals o personals, necessitin aquesta especialització per enfrontar-se de manera eficaç a un sector cada vegada més competitiu i canviant.

Caldrà presentar un CV i una carta de motivació per a la inscripció (quan no es compleixin els requisits, l’escola avaluarà cada un dels casos de manera individual).

COORDINADOR

JOSÉ MANUEL FERNÁNDEZ

Arquitecte. Dissenyador d’Interiors. Responsable del departament de disseny d’interiors de l’estudi Lagranja Design de Barcelona. Arquitecte i dissenyador d’interiors establert a Barcelona.

Va estudiar arquitectura a la E.T.S d’Arquitectura de la Universitat de Navarra, a Pamplona. Màster en Disseny d’Interiors per l’Istituto Europeu di Design, l’any 2004.

Actualment, és el coordinador extern dels CSP de Disseny d’Interiors Contemporanis i de Decoració i Estilisme d’Interiors a l’Istituto Europeo di Design.

www.lagranjadesign.com

Crèdits

Altres Cursos Relacionats

CSP en Disseny d'Espais Interiors Contemporanis
Més info +
Postgrau en Disseny i Gestió d'Esdeveniments
Més info +
CSP en Moda i Visual Merchandising
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí