Curs d’Estiu en Creativitat Audiovisual – Junior
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Sol·licitar informació

Curs d’Estiu en Creativitat Audiovisual – Junior

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 2 setmanes

Data d'inici: 28 de juny de 2021

Horari: Dilluns a divendres, de 9.30h a 14.30h

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 1150€ (Taxa de matrícula 400€ + taxa de curs 750€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Junior en Creativitat Audiovisual ofereix la possibilitat d’explorar el llenguatge de les imatges i dels sons de manera més profunda i activar la potencialitat i creativitat dels alumnes.

Es presenten les diferents disciplines que componen el món audiovisual a través de diferents processos i tècniques des d’una perspectiva global: advertising, fotografia, teatre, documental, il·luminació, disseny de so, música, realitat virtual, motion graphics, efectes especials i disseny aplicat a l’audiovisual.

Objectius

– Promoure la creativitat, la confiança dels alumnes escoltant les seves idees i motivar i obrir noves maneres d’expressar-se.

– Fomentar l’intercanvi amb diferents persones que comparteixen la mateixa curiositat visual i l’ambient multicultural de l’ IED.

– Adquirir mecanismes d’observació.

– Obtenir recursos per a pensar, reflexionar i materialitzar les seves idees.

– Submergir-se en un projecte interdiscipinar audiovisual.

– Aprendre a organitzar idees i comunicar-les de manera més eficaç.

– Adquirir la capacitat d’expressar-se a través de diferents tècniques.

Metodologia

La metodologia es basa en la pràctica i creació en comú de diferents exercicis promovent sobretot la vivència de l’experiència, el treball en equip i l’intercanvi d’idees.

El procés d’aprenentatge està tutoritzat per professionals en actiu procedents del món de l’audiovisual i del teatre i s’emfatitza el treball en equip i el desenvolupament d’un criteri estètic personal.

Perfil de l'estudiant

Estudiants entre 15 i 18 anys que es troben valorant cap a on dirigir la seva formació acadèmica i tenen interès a iniciar-se en les diferents disciplines audiovisuals.

Per a aquells joves amb aptituds creatives o artístiques que desitgen explorar i desenvolupar de forma més profunda les seves habilitats. També per a estudiants que busquen definir-se, aprendre a organitzar-se i a gaudir a través de la creació audiovisual.

COORDINADOR

NACHO GÓMEZ

Director de Cinema Publicitari, Documental i Fotògraf. Llicenciat en Cinema i Mitjans Audiovisuals amb esment en Direcció de Fotografia a l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

Amb 17 anys d’experiència realitzant anuncis publicitaris, en l’actualitat combina aquest treball amb la docència en la Universitat i en altres escoles de Barcelona com l’ IED, on desenvolupa l’assignatura de Llenguatge Audiovisual i el Workshop “My favourite movie scene”.

Premiat en diferents festivals publicitaris nacionals com “El Sol” (Sant Sebastià) i el “Ojo Iberomaericano” a l’Argentina. Els seus documentals “The Walls” i “Familia Ayara“ han estat premiats en festivals Internacionals com el UNAFF San Francisco, o AVENC a Los Angeles. Forma part de l’equip docent de Elisava en els màsters de Direcció Artística, Publicitat i Audiovisual.

www.nachogomez.tv

www.nachogomez.photography

Altres Cursos Relacionats

Curs d'Estiu en Global Design (English) - Junior
Més info +
Curs d'estiu en Global Design - Junior
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí