Curs d’estiu en Disseny Gràfic
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en Disseny Gràfic

Edició: 22ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: 5 de juliol de 2021

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30h a 15.00h i quatre tardes, de 15.30h a 18.00h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.100€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.100€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Disseny Gràfic introdueix les diferents etapes de producció d’un treball gràfic, amb coneixements i maneig de les eines bàsiques i dels processos successius a la creació de la peça o de l’obra.

Llibres, revistes, posters, cartells, fulls de mà, embalatge, etiquetes, fullets explicatius, logotips de productes i empreses, pàgines web, publicitat online i en la via pública…Tot el que ens envolta en el quotidià precisa de disseny gràfic en la seva funció pràctica i de comunicació.

El curs simula a l’aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en brífings elaborats per empreses. Al llarg del programa, es manegen softwares imprescindibles per a desenvolupar propostes gràfiques (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, HTML i CSS), tècniques de presentació i elaboració de maquetes, creació de pressupostos i processos de preimpressió, producció i postproducció

Proyecto creado en el Curso de Verano en Diseño Gráfico con Adobe
Projecte del Curs d’ estiu en Disenny Gràfic

Objectius

L’objectiu del Curs d’Estiu és introduir les diferents etapes de producció d’un treball gràfic, amb coneixements de les eines bàsiques i dels processos successius a la creació de la peça o de l’obra.

Es toquen els softwares imprescindibles per a desenvolupar projectes gràfics (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, HTML i CSS), les tècniques de presentació i elaboració de maquetes, la creació de pressupostos i els processos de preimpressió, producció i postproducció.

Metodologia

El curs es basa principalment en simular en aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en breafings semi-reals i reals elaborats per empreses. Aquests exercicis serviran per practicar i entendre totes els agents involucrats i així desenvolupar la capacitat creativa i enfrontar-se als diversos encàrrecs del sector.

A més d’assignatures teòriques i pràctiques, el Programa inclou assignatures que fomenten la creativitat i entrenen en la manera de pensar i projectar pròpia d’un dissenyador.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs està dirigit principalment a persones que volen iniciar-se o tenir coneixement de les principals eines per a generar projectes gràfics i tenir una base sobre els conceptes elementals del món del disseny gràfic.

 Dissenyadors d’altres àmbits, llicenciats i estudiants de Belles Arts i Comunicació Audiovisual, fotògrafs, editors, publicistes, correctors, periodistes, impressors, tipògrafs, cal·lígrafs que volen aprofundir en el disseny gràfic.

 Serà necessària la presentació d’un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas de que algun dels requisits sol·licitats per a l’admissió no es compleixi, l’escola avaluarà cada un dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar l’aspirant a una entrevista personal.

COORDINADOR

SERGI FREIXES

Investigador i Dissenyador gràfic. Va cursar els estudis de disseny gràfic a La Massana. L’avalen els seus anys com a creatiu en l’estudi d’Enric Satué (Premi Nacional de Disseny). És coautor dels llibres: “Llibres Prohibits” i “Revistes Prohibides” amb Viena Editorial i “El món de la cervesa artesanal” amb Larousse Editorial. Actualment dirigeix seu estudi on col·labora amb les millors editorials del país i és director editorial de Beta Editorial. És comissari de diferents exposicions, com “Contes en guerra. Literatura infantil en temps de guerra” i “Menús de guerra, cuina d’avantguarda i supervivència” per al Museu d’Història de Catalunya, i és director d’art de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica.

Crèdits

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Design Thinking for Business Transformation
Més info +

Noticies relacionades

Un projecte de l’IED Barcelona a l’exposició “The Brave You” de TEDxBarcelona Woman 2017
Més info +
SANTIAGO RESTREPO, GUANYADOR DE L’IED BARCELONA SWAB STAIRS 2017
Més info +
Estudiants de l’IED Barcelona dissenyen una línia de samarretes per la Fundació Arrels
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí