Curs d’estiu en Disseny Gràfic
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Sol·licitar informació

Curs d’estiu en Disseny Gràfic

Edició: 24ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 setmanes

Data d'inici: Juliol de 2023

Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 a 15h i quatre tardes, de 15.30 a 18h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.150€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.150€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Summer Course en Disseny Gràfic introdueix les diferents etapes de producció d’un treball gràfic, amb coneixements i maneig de les eines bàsiques i dels processos successius a la creació de la peça o de l’obra.

Llibres, revistes, posters, cartells, fulls de mà, embalatge, etiquetes, fullets explicatius, logotips de productes i empreses, pàgines web, publicitat online i en la via pública…Tot el que ens envolta en el quotidià precisa de disseny gràfic en la seva funció pràctica i de comunicació.

El curs simula a l’aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en brífings elaborats per empreses. Al llarg del programa, es manegen softwares imprescindibles per a desenvolupar propostes gràfiques (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, HTML i CSS), tècniques de presentació i elaboració de maquetes, creació de pressupostos i processos de preimpressió, producció i postproducció

Proyecto creado en el Curso de Verano en Diseño Gráfico con Adobe
Projecte del Curs d’ estiu en Disenny Gràfic

Objectius

L’objectiu del Curs d’Estiu és introduir les diferents etapes de producció d’un treball gràfic, amb coneixements de les eines bàsiques i dels processos successius a la creació de la peça o de l’obra.

Es toquen els softwares imprescindibles per a desenvolupar projectes gràfics (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, HTML i CSS), les tècniques de presentació i elaboració de maquetes, la creació de pressupostos i els processos de preimpressió, producció i postproducció.

Metodologia

El curs es basa principalment en simular en aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en breafings semi-reals i reals elaborats per empreses. Aquests exercicis serviran per practicar i entendre totes els agents involucrats i així desenvolupar la capacitat creativa i enfrontar-se als diversos encàrrecs del sector.

A més d’assignatures teòriques i pràctiques, el Programa inclou assignatures que fomenten la creativitat i entrenen en la manera de pensar i projectar pròpia d’un dissenyador.

Perfil de l'estudiant

Aquest curs està dirigit principalment a persones que volen iniciar-se o tenir coneixement de les principals eines per a generar projectes gràfics i tenir una base sobre els conceptes elementals del món del disseny gràfic.

 Dissenyadors d’altres àmbits, llicenciats i estudiants de Belles Arts i Comunicació Audiovisual, fotògrafs, editors, publicistes, correctors, periodistes, impressors, tipògrafs, cal·lígrafs que volen aprofundir en el disseny gràfic.

 Serà necessària la presentació d’un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas de que algun dels requisits sol·licitats per a l’admissió no es compleixi, l’escola avaluarà cada un dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar l’aspirant a una entrevista personal.

Sortides Laborals

En acabar el curs i en funció del perfil i l’experiència prèvia dels estudiants podran variar les sortides professionals.

COORDINACIÓ

SERGI FREIXES

Historiador, dissenyador alimentari i dissenyador gràfic. Actualment dirigeix la seva agència, Estudi Freixes Pla, i és soci de l’empresa de food design Biscuits Barcelona, on dissenya projectes per a la indústria agroalimentària i el sector de la restauració.

També exerceix com a coordinador i professor del Màster en Food Design en el IED Kunsthal Bilbao i del Postgrau en Food Event Design del IED Barcelona.

És comissari d’exposicions històric-alimentàries per al Museu d’Història de Catalunya: “Menús de Guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència” i “El farcellet de la postguerra. Quan la fam aguditza l’enginy”. Col·laborador de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, la School of Tourism, Hospitality and Gastronomy (CETT) i Foodture.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Design Thinking for Business Transformation
Més info +

Noticies relacionades

Un projecte de l’IED Barcelona a l’exposició “The Brave You” de TEDxBarcelona Woman 2017
Més info +
SANTIAGO RESTREPO, GUANYADOR DE L’IED BARCELONA SWAB STAIRS 2017
Més info +
Estudiants de l’IED Barcelona dissenyen una línia de samarretes per la Fundació Arrels
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat