CSP en Project Management
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Sol·licitar informació

CSP en Project Management

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 19 de gener de 2023

Horari: Dimarts, dimecres, dijous + dilluns alterns, de 18.30h a 21.30h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.600€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.600€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Project Management forma a professionals encarregats de gestar, planificar, executar, supervisar i implementar projectes des d’una perspectiva de lideratge per a poder equilibrar el seu abast, temps i pressupost.

L’entorn de les indústries creatives, de disseny, comunicació i innovació és cada vegada més competitiu. Les “bones idees” no són suficients per si soles, sinó que necessiten una perspectiva estratègica. El project manager facilita la coordinació adequada dels actors involucrats i les activitats interrelacionades, al mateix temps que garanteix la qualitat, la rendibilitat i la creació de valor per a tots els stakeholders.

El curs ofereix una metodologia de planejament, organització i gestió de recursos per a complir amb les metes d’un projecte. Té un enfocament pràctic amb una proposta hands-on i combina classes magistrals amb conferències i workshops.

Estudiantes del CSP en Project Management para Empresas Creativas haciendo el proyecto final
CSP en Project Management

Objectius

-Donar als participants les eines conceptuals i tècniques per a la planificació, desenvolupament, gestió i implementació de projectes emmarcats en l’àmbit de la creativitat, el disseny i/o la innovació.

-Aprendre a gestionar projectes creatius amb major eficiència gràcies a les metodologies impartides en el curs. 

-Incorporar la gestió de projectes a la seva activitat habitual, identificant la metodologia adequada per a cada fase del projecte, coneixent i utilitzant les eines idònies per a cada ocasió i desenvolupant les seves aptituds de lideratge.

-Aplicar els coneixements adquirits en múltiples entorns i formats, des de la integració dins d’un equip creatiu d’una empresa, a la gestió d’un estudi de disseny o la realització de projectes freelance.

-Potenciar el treball grupal.

Metodologia

El curs té un enfocament pràctic amb una proposta hands-on, combinant classes magistrals i conferències amb workshops de treball. Els estudiants tenen l’oportunitat d’aprendre i experimentar amb els professors en un ambient d’estreta col·laboració. Es busca que les classes es converteixin en tallers actius amb un esperit de “aprendre fent”, integrat amb el contingut teòric proporcionat pels professors.

Perfil de l'estudiant

– Professionals (perfils creatius, tècnics, directiu i/o de gestió) que, independentment de l’àrea específica en la qual s’exerceixin, vulguin adquirir eines i metodologies específiques per a la gestió i disseny de projectes tant per incorporar-les en les seves pròpies empreses i projectes, com per impulsar la creativitat i competitivitat en les organitzacions per les quals treballen.

– Dissenyadors de totes les disciplines

– Especialistes en comunicació i màrqueting

– Professionals dedicats al món dels negocis i a la planificació estratègica

– Empresaris i industrials de diversos sectors, que busquin qüestionar els seus propis processos de producció i concepció de productes per trobar tècniques i metodologies per replantejar l’enfocament del seu negoci

– Altres professionals amb experiència demostrable en el camp del disseny/innovació/màrqueting.

Sortides Laborals

Els participants estan capacitats per treballar en empreses i organitzacions de diferent tipus, exercint les següents funcions:

– Gestió de projectes de disseny i innovació

– Lideratge processos creatius

– Visió estratègica per a la conceptualització i desenvolupament de nous productes i serveis

– Aplicar metodologies de gestió de projectes a processos creatius per maximitzar el seu rendiment

COORDINACIÓ

EDUARD XUFRÉ

Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, graduat amb el MBA de La Salle Barcelona – Nova York i curs Executive Education per l’ IESE. A més, està certificat per Stanford en Advanced Project Management Program (SAPM), per APICS amb el CPIM i pel Council of Supply Chain Management Professionals en Supply Chain-PRO.

Eduard té una gran experiència en entorns d’operacions internacionals, llançament de productes/serveis en entorn tecnològic. En els últims anys ha estat liderant equips d’estratègia i transformació digital a nivell global en l’àrea de Customer Support d’HP. 

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Project Management
Més info +
Postgrau en Design for Innovation Strategy
Més info +

Noticies relacionades

Dissenyant al CERN el futur de la humanitat
Més info +
Reflexions sobre el disseny i la dona a TEDxBarcelona Women
Més info +
Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat