CSP en Estilisme de Moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Sol·licitar informació

CSP en Estilisme de Moda

Edició: 26ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 19 de gener de 2023

Horari: Dilluns, dimarts, dimecres i dijous, de 18.30. 21.30h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.300€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.300€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP en Estilisme de Moda introdueix a l’alumne en l’àmplia gamma de professions que s’enquadren en aquest àmbit de l’estilisme de moda i proporciona les habilitats i coneixements bàsics necessaris per a dur a terme projectes creatius específics.

L’estilista brinda suport creatiu per a crear imatges atractives que inspirin i motivin el desig de l’espectador. A través del seu treball i els seus coneixements i referències culturals, aporta la comunicació visual dels conceptes que reflecteixen l’estil dels seus clients o el seu públic desitjat.

En col·laboració amb dissenyadors, marques, publicacions impreses i digitals, minoristes, i en plataformes de vendes, l’estilista de moda exerceix un paper clau en el desenvolupament, presentació i promoció de productes i tendències de la temporada.

En cinema, televisió i vídeo, l’estilista o el dissenyador de vestuari té un paper fonamental en la creació de personatges, tant identificables com fantàstics, requerint un treball amb equip d’experts.

Proyecto estilista del CSP en Fashion Styling de un vestido de tirantes negro con estampados naranjas
Projecte del CSP de Fashion Styling

Objectius

– Proveir una visió general dels diferents sectors de la moda i disciplines, des de l’editorial de moda, la passarel·la, catàlegs, visual display, e-commerce, fins a la imatge en moviment; cinema, publicitat, teatre, i fashion film.

– Entendre el rol i interacció de l’estilista en els diferents sectors.

– Aportar un context històric i sociocultural, per a tenir una base de coneixements per a desenvolupar conceptes i inspiració aplicats a les exigències i necessitats de l’actualitat.

– Revisió del vocabulari i habilitats professionals bàsiques i fonamentals, inclosos teixits i les seves funcions, silhouette, color.

– Pràctiques en anàlisi de tendències, dissenyadors i marques claus del sector.

– Estimular la creativitat amb la realització de tallers pràctics en els quals es treballa la coordinació dels looks i manipulació de peces, elaboració de moodboards, sketchbooks i projectes d’estilisme creatiu.

 

Metodologia

Amb la col·laboració de professors, professionals que treballen en el sector, l’alumne rebrà lliçons teòriques i tindrà l’oportunitat de participar en tallers pràctics, tours i sessions fotogràfiques.

El curs es divideix en cinc àrees que combinen experiències pràctiques amb continguts teòrics i que aporten un coneixement profund en l’àrea de l’estilisme:

– Àrea professional

– Àrea sociocultural

– Àrea tècnica Àrea projecte

– Àrea comunicació

 

Perfil de l'estudiant

Com es tracta d’un curs introductori, va dirigit a qualsevol persona a la qual li interessi endinsar-se en el sector de l’estilisme tant per a dedicar-se professionalment, si el perfil d’entrada ho permet, com per a poder introduir-se al món de la sensibilitat, composició, materials i productes del món de la moda.

És necessària la presentació d’un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas en què algun dels requisits sol·licitats per a l’admissió no es compleixi, l’escola avaluarà cadascun dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar a l’aspirant a una entrevista personal.

 

Sortides Laborals

Estilista de moda, responsable d’assessorar en temes d’estil a tot tipus d’empreses del món de la moda en els següents projectes específics:

– Assessorament

– Desfilades de moda

– Lookbooks, convencions i presentacions diverses

– Catàlegs i campanyes publicitàries

– Publicacions especialitzades

– Aparadorisme i visual merchandising

– Publicitat

– Espectacle

– Assessorament d’imatge i personal shopping

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

COORDINACIÓ

RENEÉ JABLONSKI

Graduada en el Fashion Institute of Technology, Nova York. Llicenciada en Disseny de Moda, i Fashion Merchandising.

Després de treballar durant més de 10 anys en el mercat de la moda urbana de luxe a Nova York i Itàlia amb marques com a Dièsel, Guess o Gap, es trasllada a Espanya i cofunda una boutique multimarca.

Comença a treballar com a estilista i dissenyadora de vestuari freelance per a publicitat amb clients com Adidas, Seat o Heineken, entre altres. Després de 15 anys en el sector, fa classes i tutories en el IED, compaginant-lo amb el disseny de vestuari i creant una col·lecció de moda sostenible artesanal.

Altres Cursos Relacionats

BA (Hons) Fashion Design
Més info +
BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat