CSP en UX Design
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: DNA | Management

PROJECTE: DNA

Sol·licitar informació

CSP en UX Design

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 mesos

Data d'inici: Gener de 2023

Horari: Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 18.30 a 21.30h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.600€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.600€).
Infórma't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP en UX Design s’orienta a identificar les emocions i sensacions de l’usuari en interactuar amb les funcions i funcionalitats d’un producte o servei. Es concep amb un enfocament holístic en el qual la sociologia, l’antropologia i, fins i tot, la filosofia han de ser considerades a l’hora de presentar solucions innovadores.

Una experiència d’usuari ben dissenyada ha de tenir en compte tres aspectes fonamentals: usabilitat, accessibilitat i bona interacció entre usuari i producte. Amb aquest objectiu, els estudiants adquireixen eines clau de recerca, anàlisi, proposta, desenvolupament, creació de prototips i proves, entre altres, al llarg del programa.

El disseny de UX s’aborda com una manera de proporcionar solucions que faciliten l’entorn d’usuari-producte interacció per a unir el digital, el físic i serveis tenint sempre en compte les xarxes socials, factors econòmics i ambientals.

Objectius

– Aplicar criteris del UX al llarg del curs.

– Integrar UX en el procés de desenvolupament de nous productes i serveis relacionats amb diversos camps d’aplicació tecnològica.

– Aplicar eines específiques per a crear prototips i avaluar propostes de disseny centrades en l’anàlisi de projectes, la seva conceptualització i la seva gestió.

– Entendre com els conceptes de disseny d’interacció o disseny d’interfície estan relacionats amb l’experiència de l’usuari.

– Dissenyar amb capacitat crítica basada en una recerca multidisciplinària.

– Tenir en compte els aspectes ètics, socials, ambientals i econòmics de les propostes.

– Identificar les necessitats presents i futures dels diferents agents involucrats, com a usuaris, clients i proveïdors, per a definir especificacions de nous productes i serveis.

Metodologia

El curs s’estructura en blocs connexos de continguts mitjançant els quals es desenvolupen les competències necessàries per a aconseguir els objectius formatius. Tot això juntament amb el desenvolupament al llarg del curs d’un projecte final per a explorar i reforçar l’estudiat en els blocs. Es combinen sessions teoricopràctiques, workshops, taules rodones o conferències, que donen com a resultat una proposta formativa pròpia, dinàmica i marcadament projectual.

Perfil de l'estudiant

El curs està inicialment dirigit i obert a professionals de diverses disciplines: director de Growth Marketing,  influencer Marketing, dissenyadors i professionals interessats a desenvolupar habilitats en UX o professionals interessats a expandir els seus coneixements en aquest camp.

Sortides Laborals

Després de completar el curs, i depenent del perfil inicial, els estudiants poden unir-se a equips que desenvolupen productes i serveis, així com altres iniciatives vinculades a l’estudi d’usuaris.

COORDINACIÓ

FLORENCIA GARCÍA RATTO

Fundadora del Future Health Club. Dissenyadora industrial. Màster en Disseny Sostenible. Especialitzada en Màrqueting Digital. Treballant com UX Designer per al sector salut. 

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en UX Writing
Més info +
Master en Design for Artificial Intelligence
Més info +
Master en Service Design
Més info +
Màster en Disseny de Serveis per a IoT
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat