CSP en Smart Lighting
EXPLORE IED BARCELONA
 

CSP en Smart Lighting

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 18 de gener de 2021

Horari: Dilluns i dimecres de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.550€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.550€).
Consulta les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Smart Lighting ofereix una visió global de les últimes innovacions en il·luminació i els sistemes d’il·luminació intel·ligent i digital.

En els últims anys, aquest sector ha anat experimentant una constant evolució a través de la recerca i les noves tecnologies. El terme Smart Lighting sol associar-se a tecnologies de control i eficiència energètica.

El CSP s’enfoca en aquest camp i el dota d’un significat més ampli: l’ús conscient de la tecnologia que promou comoditat, conveniència i facilitat d’ús, alhora que emfatitza el medi ambient i les necessitats de l’ésser humà i inspira solucions creatives i informades.

Proyecto del CSP en Smart Lighting de unas luces
Projecte del CSP en Smart Lighting

Objectius

– Adquirir una visió general de les últimes innovacions en il·luminació.
– Conèixer els sistemes d’il·luminació intel·ligent i digital disponibles.
– Comprendre l’ús potencial i les possibilitats de les noves tecnologies com a eines expressives o estratègiques, per a la sostenibilitat o la creativitat.
– Explorar tant les aplicacions funcionals com les creatives.
– Posar en pràctica els coneixements, a través de tallers, assajos i models d’il·luminació.
– Ser capaç de generar projectes creatius i informats i de donar-los a conèixer.

Metodologia

El curs reforça l’aplicació dels coneixements teòrics posant-los en pràctica durant el desenvolupament d’exercicis i projectes. Els casi studies també són una part important del curs.

Perfil de l'estudiant

Graduats en Arquitectura, Belles arts, Disseny de Producte, Disseny d’Interiors, Enginyeria i altres disciplines relacionades amb el disseny que desitgin explorar les noves tecnologies i les seves aplicacions intel·ligents, tant en el seu vessant funcional com en la creativa.

Sortides Laborals

– Dissenyadors d’il·luminació, especialitzats en il·luminació efímera, cultural o d’esdeveniments.
– Dissenyadors d’il·luminació, especialitzats en aplicacions i tecnologies de smart lighting.
– Artistes de la llum.
– Responsables de projectes d’il·luminació dins d’una empresa de fabricació o distribució d’il·luminació digital. 

EMPRESES

Empreses que han col·laborat amb el curs: Hotel Arts, Osram, Rosco, Dialux, LEDscontrol, LED.COM, iGuzzini, ERCO, Simon Lighting, Fluvia, Viabizzuno, LAMP, SALVI, Marset, Santa & Cole, JVV, Escenotecnic, etc.

COORDINACIÓ

Michela Mezzavilla

Arquitecta i dissenyadora d’il·luminació (APDI) viu a Barcelona (Espanya) i és una de les fundadores de l’estudi reMM, dedicat a l’arquitectura i el disseny d’il·luminació.

En la seva trajectòria professional ha realitzat projectes d’il·luminació de diferent envergadura i enfocament: des de grans encàrrecs per a arquitectes com Rogers StirkHarbour + Partners o Jean Nouvel, fins a projectes de recursos limitats i solucions enginyoses; des d’instal·lacions altament tecnològiques, fins a muntatges artístics low-*tech.

Amb un compromís actiu en la promoció de la cultura de la llum a través d’articles, tallers, ponències i iniciatives culturals, ha impartit conferències en diverses universitats de disseny i arquitectura. Els seus treballs han estat guardonats amb premis de disseny d’il·luminació tals com FAD, LAMP, Iluminet i Panorama.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats
Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí