CSP en Project Design and Management
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Sol·licitar informació

CSP en Project Design and Management

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 mesos

Format: Online

Data d'inici: 6 d'octobre de 2022

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.000€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.000€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

Les bones idees per si soles no són suficients en un mercat cada vegada més competitiu. Un project manager facilita l’adequada coordinació dels actors involucrats i interrelacionats, al mateix temps que garanteix qualitat, rendibilitat i creació de valor .

El CSP en Project Design and Management forma als estudiants en la conceptualització, planificació, control i implementació de projectes. Per a això, integra metodologies àgils, el major dinamisme i flexibilitat de les quals estan dibuixant un nou paradigma en la gestió de projectes i on les figures de Scrum Màster o Product Owner creixen en importància.

Així mateix, el programa incorpora eines del món del disseny, com el design thinking, i potencia habilitats orientades a l’organització, la comunicació i el lideratge.

Objectius

L’objectiu principal del curs és capacitar als estudiants en les eines conceptuals i tècniques per al disseny, la planificació, el desenvolupament, el control i la i implementació de projectes. Així, els estudiants aprenen a gestionar projectes de manera eficient i innovadora gràcies a l’aprenentatge de metodologies específiques (Cascada, Agile, Scrum, UX) en combinació amb eines del món del disseny.

El programa també prepara als estudiants per a realitzar l’examen de Scrum.org en Professional Scrum Master (PSM I) i/o Professional Scrum with User Experience (PSU I), aconseguint així obtenir, a més del CSP, una altra titulació reconeguda internacionalment.

Els estudiants són capaços de dissenyar i liderar projectes adaptats a l’activitat del seu camp professional, així com d’identificar i aplicar les metodologies i eines més adequades depenent del tipus i / o fase del projecte.

Metodologia

Programa online:

El curs segueix un aprenentatge basat en reptes: resoldre diverses activitats vinculades a una situació fictícia a través dels recursos proporcionats a l’aula virtual. Aquestes tasques es desenvolupen de manera autònoma i seguint un cronograma de lliuraments. Un especialista per mòdul guia als estudiants al llarg del procés d’aprenentatge a través de la plataforma Connect-IED.

Certificació Scrum.org:

El programa inclou un mòdul d’avaluació per a la formació oficial en Scrum Master o Professional Scrum with User Experience, en funció de l’interès de l’alumne i el seu desenvolupament professional. Aquest projecte es duu a terme en un entorn grupal amb l’objectiu de provar i analitzar la possibilitats que ofereix la dinàmica de treball en equips multidisciplinaris.

Els estudiants completen un projecte de recerca en dues fases com a marc per a l’aplicació dels coneixements adquirits durant el curs:

Fase 1: Desenvolupen la recerca, l’anàlisi, la ideació i la planificació general d’un projecte basat en el brief d’una empresa col·laboradora. A continuació, presenten la proposta als coordinadors acadèmics i a l’empresa per a la seva avaluació.

Fase 2: Els alumnes duen a terme el desenvolupament, desplegament i implementació del projecte, aplicant la metodologies i eines àgils apreses durant la segona part del curs. 

Perfil de l'estudiant

Dirigit a tots aquells professionals (creatius, tècnics i / o perfils de gestió) que desitgin adquirir eines i metodologies per al disseny i la gestió de projectes, amb independència de l’àrea específica en la qual realitzen les seves funcions.

– Comandaments intermedis en comunicació, màrqueting i disseny, encarregats de la planificació estratègica i la gestió de projectes.

– Comandaments intermedis amb responsabilitats en gestió i / o desenvolupament de projectes.

– Professionals dedicats al món de la planificació empresarial i estratègica.

– Emprenedors i industrials de diversos sectors que busquen qüestionar la seva pròpia producció de processos i concepció del producte.

– Dissenyadors de totes les disciplines.

– Especialistes en comunicació i màrqueting.

– Altres professionals amb inquietuds organitzatives i de treball per projectes i resultats.

Perfil d’admissió: Graduats o titulats en qualsevol disciplina aplicable a l’entorn empresarial, dissenyadors especialitzats en qualsevol camp, enginyers, arquitectes, professionals del màrqueting i els negocis. Es requereix un CV i ​​una carta de motivació per a la inscripció. Si no es compleix algun dels requisits d’admissió, l’escola avalua cada cas individualment i es reserva el dret a realitzar una entrevista personal

Sortides Laborals

– Gestió de projecte o de projectes multidisciplinaris

– Lideratge d’equips vinculats al desenvolupament de projectes

– Visió estratègica per a la conceptualització, desenvolupament i llançament de nous productes i serveis

– Aplicació de metodologies de gestió àgils per a dissenyar projectes amb l’objectiu de maximitzar el seu rendiment

EMPRESES

L’IED Barcelona col·labora amb empreses seleccionades perquè els alumnes tinguin contacte directe amb la realitat del mercat laboral.

COORDINACIÓ

EDUARD XUFRÉ

Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, graduat amb el MBA de La Salle Barcelona – Nova York i complementat amb curs de Executive Education pel IESE. A més, està certificat per Stanford en Advanced Project Management Program (SAPM), per APICS amb el CPIM i pel Council of Supply Chain Management Professionals en Supply Chain-PRO.

Eduard té una gran experiència en entorns d’operacions internacionals, llançament de productes/serveis en entorn tecnològic. En els últims anys ha estat liderant equips d’estratègia i transformació digital a nivell global en l’àrea de Customer Support d’HP.

Eduard ha combinat la seva experiència professional amb docència en àrees de Supply Chain Management i Project Management, sent professor en diverses escoles de negoci i universitats.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Innovation and Future thinking
Més info +
Postgrau en Design for Innovation Strategy
Més info +
Master en Direcció Estratègica i Creativa de Comunicació de Marca
Més info +
CSP en Project Management
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat