CSP en Disseny Gràfic
EXPLORE IED BARCELONA
 

CSP en Disseny Gràfic

Edició: 20ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 20 de gener de 2022

Horari: Dimarts i dijous de 18.30 a 22.40h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.250€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.250€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Disseny Gràfic introdueix a l’estudiant en les diferents etapes de producció d’un treball gràfic i en l’ús de les diferents eines tecnològiques al seu servei.

Llibres, revistes, cartells, fulls de mà, embalatge, etiquetes, fullets explicatius, logotips de productes i empreses, pàgines web, publicitat online i en la via pública, etc. Tot el que ens envolta en el dia a dia precisa de disseny gràfic en la seva funció pràctica i comunicativa.

El curs simula a l’aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en brífings d’empresa per a aplicar els coneixements adquirits. El programa inclou la iniciació als softwares necessaris per al desenvolupament d’un projecte gràfic, així com tècniques de presentació i elaboració de maquetes, creació de pressupostos i processos de preimpressió, producció i postproducció.

 

Proyecto Oxfam del CSP de Diseño Grafico con el eslogan cien años esperando
Projecte del CSP en Disseny Grafic

Objectius

L’objectiu del Programa de Formació Contínua és introduir les diferents etapes de producció d’un treball gràfic, amb coneixements de les eines bàsiques i dels processos successius a la creació de la peça o de l’obra. S’estudien els programes imprescindibles per desenvolupar projectes gràfics (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, HTML i CSS), les tècniques de presentació i elaboració de maquetes, la creació de pressupostos i els processos de pre-impressió, producció i postproducció.

Metodologia

El curs es basa principalment en simular dins d’una aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en breafings semi-reals i reals elaborats per empreses. Aquests exercicis serveixen per practicar i entendre tots els agents involucrats i així desenvolupar la capacitat creativa i enfrontar-se als diferents encàrrecs del sector. 

A més d’assignatures teòriques i pràctiques, el Programa inclou assignatures que fomenten la creativitat i entrenen la manera de pensar i projectar pròpia d’un dissenyador.

 

Perfil de l'estudiant

Aquest curs està enfocat principalment a persones que desitgen iniciar-se o tenir coneixement de les principals eines per generar projectes gràfics i tenir una base sobre els conceptes elementals del món del disseny gràfic.

Està dirigit a dissenyadors d’altres àmbits, llicenciats i estudiants de Belles arts i Comunicació Audiovisual, fotògrafs, editors, publicistes, correctors, periodistes, impressors, tipògrafs i cal·lígrafs que volen aprofundir en el disseny gràfic.

COORDINADOR

SERGI FREIXES

Investigador i Dissenyador gràfic. Va cursar els estudis de disseny gràfic a La Massana. L’avalen els seus anys com a creatiu a l’estudi d’Enric Satué (Premi Nacional de Disseny). És coautor dels llibres: “Llibres Prohibits” i “Revistes Prohibides” amb Viena Editorial i “El món de la cervesa artesanal” amb Larousse Editorial. Actualment dirigeix el seu estudi on col·labora amb les millors editorials del país i és director editorial de Beta Editorial. És comissari de diferents exposicions, com a “Contes en guerra. Literatura infantil en temps de guerra” i “Menús de Guerra, cuina d’avantguarda i supervivència” per al Museu d’Història de Catalunya, i és director d’art de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica.

Crèdits

La planificación didáctica de todos los cursos IED Master se basa en los criterios que marca el Espacio Europeo de Educación Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de créditos que sigue la estructura de los European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expide exclusivamente títulos privados propios.

Altres Cursos Relacionats

Foundation in Global Design
Més info +

Noticies relacionades

Un projecte de l’IED Barcelona a l’exposició “The Brave You” de TEDxBarcelona Woman 2017
Més info +
SANTIAGO RESTREPO, GUANYADOR DE L’IED BARCELONA SWAB STAIRS 2017
Més info +
Estudiants de l’IED Barcelona dissenyen una línia de samarretes per la Fundació Arrels
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí