CSP en Disseny Gràfic
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Sol·licitar informació

CSP en Disseny Gràfic

Edició: 21ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 19 de gener de 2023

Horari: Dimarts, dimecres, dijous i divendres, de 18.30 a 21.30h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.300€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.300€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Disseny Gràfic introdueix a l’estudiant en les diferents etapes de producció d’un treball gràfic i en l’ús de les diferents eines tecnològiques al seu servei.

Llibres, revistes, cartells, fulls de mà, embalatge, etiquetes, fullets explicatius, logotips de productes i empreses, pàgines web, publicitat online i en la via pública, etc. Tot el que ens envolta en el dia a dia precisa de disseny gràfic en la seva funció pràctica i comunicativa.

El curs simula a l’aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en brífings d’empresa per a aplicar els coneixements adquirits. El programa inclou la iniciació als softwares necessaris per al desenvolupament d’un projecte gràfic, així com tècniques de presentació i elaboració de maquetes, creació de pressupostos i processos de preimpressió, producció i postproducció.

 

Proyecto Oxfam del CSP de Diseño Grafico con el eslogan cien años esperando

Objectius

L’objectiu del Programa de Formació Contínua és introduir les diferents etapes de producció d’un treball gràfic, amb coneixements de les eines bàsiques i dels processos successius a la creació de la peça o de l’obra.

S’estudien els programes imprescindibles per desenvolupar projectes gràfics (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, HTML i CSS), les tècniques de presentació i elaboració de maquetes, la creació de pressupostos i els processos de pre-impressió, producció i postproducció.

Metodologia

El curs es basa principalment en simular dins d’una aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en breafings semi-reals i reals elaborats per empreses. Aquests exercicis serveixen per practicar i entendre tots els agents involucrats i així desenvolupar la capacitat creativa i enfrontar-se als diferents encàrrecs del sector. 

A més d’assignatures teòriques i pràctiques, el Programa inclou assignatures que fomenten la creativitat i entrenen la manera de pensar i projectar pròpia d’un dissenyador.

 

Perfil de l'estudiant

Aquest curs està enfocat principalment a persones que desitgen iniciar-se o tenir coneixement de les principals eines per generar projectes gràfics i tenir una base sobre els conceptes elementals del món del disseny gràfic.

Està dirigit a dissenyadors d’altres àmbits, llicenciats i estudiants de Belles arts i Comunicació Audiovisual, fotògrafs, editors, publicistes, correctors, periodistes, impressors, tipògrafs i cal·lígrafs que volen aprofundir en el disseny gràfic.

COORDINACIÓ

SERGI FREIXES

Investigador i Dissenyador gràfic. Va cursar els estudis de disseny gràfic a La Massana. L’avalen els seus anys com a creatiu a l’estudi d’Enric Satué (Premi Nacional de Disseny). És coautor dels llibres: “Llibres Prohibits” i “Revistes Prohibides” amb Viena Editorial i “El món de la cervesa artesanal” amb Larousse Editorial. Actualment dirigeix el seu estudi on col·labora amb les millors editorials del país i és director editorial de Beta Editorial. És comissari de diferents exposicions, com a “Contes en guerra. Literatura infantil en temps de guerra” i “Menús de Guerra, cuina d’avantguarda i supervivència” per al Museu d’Història de Catalunya, i és director d’art de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Foundation in Global Design
Més info +

Noticies relacionades

Un projecte de l’IED Barcelona a l’exposició “The Brave You” de TEDxBarcelona Woman 2017
Més info +
SANTIAGO RESTREPO, GUANYADOR DE L’IED BARCELONA SWAB STAIRS 2017
Més info +
Estudiants de l’IED Barcelona dissenyen una línia de samarretes per la Fundació Arrels
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat