CSP en Decoració i Estilisme d’Interiors
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Sol·licitar informació

CSP en Decoració i Estilisme d’Interiors

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 29 d'abril de 2021

Horari: Dimarts i dijous i divendres alterns, de 18.30h a 21.30h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.250€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.250€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Decoració i Estilisme d’Interiors ofereix un acostament a les principals eines de recerca i reflexió -tant teòriques com pràctiques- que es generen en el sector.

Des de la perspectiva i la visió que ofereix la societat contemporània, generar espais adequats per al desenvolupament personal, laboral o social requereix d’un meticulós domini de tècnica i coneixements. Així, el curs aborda les últimes tendències, les relacions cromàtiques i la combinació de textures i materials com a punts clau per a un espai harmònic i agradable, que respongui a les necessitats de l’hàbitat de l’individu contemporani.

El curs dota a l’alumne de les eines i criteris adequats per a enfrontar-se al complex repte de “vestir” espais. Per a això, proposa una introducció als conceptes teòrics principals i una sèrie d’eines pràctiques que poden ajudar a revelar diferents possibilitats i camins professionals posteriors.

Proyecto del CSP en Decoración y Estilismo de Interiores con dos escenarios diferentes para una lampara

Objectius

Amb el present curs es pretén explorar en una disciplina, que malgrat la seva aparença de proximitat i quotidianitat, requereix d’un meticulós domini de tècnica i coneixements.

Per tant, s’intenta analitzar i proposar una sèrie d’experiències que tenen com a finalitat la interiorització per part de l’alumne del procés creatiu, des del seu germen fins al seu desenvolupament final.

Metodologia

El postgrau s’articula a partir de diversos àmbits de recerca: el procés creatiu, les eines per al desenvolupament de la disciplina, i el coneixement i maneig de materials i tendències.

Impulsats per la necessitat de combinar aquestes matèries de forma transversal, el curs es desenvolupa mitjançant un sèrie d’exercicis pràctics on es posen en pràctica els coneixements adquirits en les sessions teòriques i testimonials. El curs es divideix en diferents matèries impartides per alguns dels millors professionals de l’interiorisme i el disseny, combinant les sessions teòriques amb els exercicis pràctics. La metodologia didàctica també inclou la visita a showrooms i botigues referents del sector.

Perfil de l'estudiant

El curs va dirigit a estudiants, professionals del sector i a interessats en general en l’estilisme i la decoració d’espais interiors, que per raons laborals o personals precisin d’aquesta especialització per enfrontar-se de manera eficaç a un sector cada vegada més competitiu i canviant.

És necessària la presentació d’un CV i una carta de motivació per a la inscripció (quan no es compleixen els requisits, l’escola avalua cadascun dels casos singularment).

COORDINACIÓ

JOSÉ MANUEL FERNÁNDEZ

Arquitecte y coordinador del departament d’interiorisme de l’estudi de disseny “Lagranja design for companies and friends“.

Docent i coordinador extern de l’IED Barcelona en els CSP de Disseny d’Interiors Contemporanis i Estilisme i Decoració d’Espais Interiors.

www.lagranjadesign.com

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Comunicació de Moda
Més info +
Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí