CSP en Color & Trim
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Sol·licitar informació

CSP en Color & Trim

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 mesos

Format: Blended

Data d'inici: 20 de gener de 2022

Horari: Dimecres i divendres de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 15

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.550€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.550€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Color & Trim aporta un concentrat de coneixements sobre el tema del color i els acabats aplicats a diferents formats, materials, conceptes i objectius.

A més de la seva funció estètica, el color impacta en la nostra percepció i comportament. Molts sectors relacionats amb el disseny demanden cada vegada amb més força especialistes en color i textures per a projectes d’automoció, interiorisme, arquitectura, accessoris esportius, mobiliari, etc.

El CSP s’enfoca en l’estudi de les tendències, els diferents pigments naturals i sintètics, les estratègies de marca, els materials i la simbologia del color amb l’objectiu que l’estudiant pugui aprofitar al màxim el seu potencial en futurs projectes de disseny. Per això, s’estructura en mòduls que combinen coneixements de cultura, tècnica i projecte, al mateix temps que inclou workshops, visites i xerrades d’experts en el sector.

Estudiante del CSP en Color and Trim haciendo un esquema cromatico con texturas
Projecte del CSP en Smart Lighting

Objectius

– Activar el vocabulari cromàtic.

– Conèixer els sistemes universals que defineixen i organitzen el color.

– Assimilar metodologies pròpies de la creació d’una gamma.

– Detectar oportunitats creatives a través de la perspectiva cromàtica.

– Anticipar colors de temporada i tendències.

Metodologia

El curs s’inicia amb una base teòricament cultural específica del tema del color, i continua amb la presentació d’una sèrie d’eines i exercicis pràctics per experimentar l’aplicació del color en diferents formats, materials, conceptes i objectius. Es realitzen presentacions, tallers manuals, col·laboracions amb referents locals i internacionals amb l’objectiu de compartir la seva experiència i passió pel sector. Es conclou amb un projecte en el qual es presenta un portfoli personal amb el color com a protagonista coordinat amb una paleta de color personalitzada.

Perfil de l'estudiant

Llicenciats o professionals en actiu de les branques del Disseny de producte, l’interiorisme i l’arquitectura el seu objectiu sigui conèixer i aprofundir en el camp específic de l’aplicació del color.

Serà necessària la presentació d’un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas de què algun dels requisits sol·licitats per a l’admissió no es compleixi, l’escola avaluarà cada un dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar l’aspirant a una entrevista personal.

Sortides Laborals

En acabar el curs i en funció del perfil i l’experiència prèvia dels estudiants podran variar les sortides professionals: 

– Possibilitat de introduir-se al equip de Color & trim d’una gran empresa (empresa d’automoció, per exemple)

– Treballar com a freelance per a diverses empreses de diversos sectors: arquitectura, disseny de producte, disseny gràfic, packaging, interiorisme…

COORDINACIÓ

ELISA PADRÓN

Dissenya i desenvolupa productes que cultiven l’artesania, la qualitat i la simplicitat. Llicenciada en Disseny de Producte i Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial. Comença la seva carrera professional en el sector de l’esport, s’integra en l’equip d’innovació i disseny avançat de Decathlon, desenvolupant projectes entre França i l’Índia. Així mateix, descobreix l’estudi de tendències globals i la seva passió pel color.

Actualment viu a Barcelona i és responsable del disseny en nanimarquina, fusionant catifes d’artesania ancestral amb disseny contemporani.

CRÈDITS

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

Postgrau en Disseny de Calçat
Més info +
CSP en Decoració i Estilisme d'Interiors
Més info +
CSP en Disseny d'Espais Interiors Contemporanis
Més info +
Postgrau en Trends Research
Més info +
Postgrau en Design for Innovation Strategy
Més info +
Postgrau en Disseny d'Accessoris de Moda i Marroquineria
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí