Interior Design
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: RESIDUE | Design

PROJECTE: RESIDUE

Sol·licitar informació

Interior Design

Idioma: Anglès

Duració: 4 anys

Data d'inici: Setembre 2022

Crèdits: 240 ECTS

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: A partir de 14.100€ anuals.
Consulta les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Bachelor of Arts in Interior Design és equivalent a Grau Universitari (240 ECTS). S’imparteix en anglès. 

Aquest curs, que s’imparteix en anglès, es centra en l’experiència de l’usuari, el control de la llum, els acabats, la tecnologia i els materials.

Forma a professionals capaços de projectar des d’una casa particular, un espai comercial, un estand de fira o un espai expositiu, així com elements de mobiliari o peces especials gràcies als seus coneixements bàsics en disseny de producte.

Els estudiants reben una formació multidisciplinària basada en les habilitats necessàries per a desenvolupar la percepció espacial i multisensorial, el pensament creatiu, la gestió de la dimensió estètica-emocional i diferents habilitats innovadoras.

false

Objectius

Els estudis del primer any es centren en adquirir els conceptes bàsics del disseny d’interiors, la cultura i la metodologia del projecte.

El segon any està enfocat en el desenvolupament de la pròpia creativitat de manera individual, en aprofundir  en la cultura del projecte i en introduir els programes informàtics de l’especialitat.

En el tercer any es desenvolupen projectes més tècnics i complexos amb maquetes i costos reals. També s’estudien nous materials i es treballa en equips transversals amb disseny de producte, interiors i transport.

Durant el quart any es tria el perfil professional i es duen a terme pràctiques en empresa obligatòries. Així mateix, es realitza el projecte de final de carrera amb empreses reals.

Metodologia

S’aprèn a observar les tendències i l’evolució dels estils en el context cultural i social, i a comprendre i interpretar les exigències i expectatives específiques de cada client. Tot això sense obstaculitzar la creativitat i la llibertat expressiva, respectant les exigències de l’usuari i la problemàtica tècnica que comporti. Totes aquestes capacitats es desenvolupen gràcies a l’adquisició d’una gran sensibilitat de projecte i d’una cultura interdisciplinària.

Sortides Laborals

– Dissenyador d’interiors freelance o per a empreses i estudis d’interiorisme o arquitectura

– Investigador en materials

– Modelador 3D

– Project manager en empreses dedicades a la innovació i estratègia

– Director creatiu o d’art en revistes especialitzades o en empreses relacionades

– Consultor per a interiors en la indústria del transport

– Escenògraf en teatre, cinema o televisió

– Escaparatista

Exalumnes IED DESIGN treballen a:

Home Design, The Light Squad Studio, McLaren, BM Lighting Design, Design Dies, Ubica, Estudi Interiorisme Salietti, Pia Capdevila, Tarrago Cortés Interioristes, Ibisland Invest, Marcel Wandersetc.

Empreses

Empreses amb les que l’àrea ha col·laborat:  Vitra, Roca, Alstom, Médicos sin fronteras, Donuts, Interface, Ferrari, BMW, Seat, Mercedes Benz, Casa Decor, Volvo, Unopiù, Frecan, Primavera Sound, Orbea, Panasonic, Derbi, Renault, Zicla,  Decoexpo,  Hyundai, Toyota, Panatta Sport, Illy, Capmar, Piquadro, Entitat Metropolitana del Transport, Japan Tobacco International, AHEC, Elite Gourmet, Vmoto, Omega Z, I+ED Lab, Idearideas, Architecture for Humanity, Volta Motorbikes, Casa Gracia BCN, Los Cármenes, etc.

COORDINACIÓ

IGNASI BONJOCH

Graduat en disseny d’interiors, la seva carrera professional està marcada per la seva vocació multidisciplinària. Entre els seus múltiples projectes, destaquen el disseny d’interiors realitzat per a Hänsel Barcelona i per a les botigues de Guy Laroche i Andrés Sardá a Barcelona, Marbella, Moscou i Madrid. També és professor habitual o professor visitant en escoles de disseny.

Ha rebut diversos premis al llarg de la seva carrera, com el Premi Nacional de Comunicació Visual o el Premi Scope al Millor Disseny d’Estands de Construmat Barcelona.

Altres Cursos Relacionats

Graphic Design
Més info +
Graphic Design, pathway in Motion Graphics and Video
Més info +
Master en Disseny d'Interiors per a Hotels i Espais Gastronòmics
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Saló de l’Ensenyament – IED Barcelona
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat