BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Paint Myself | Fashion

Col·lecció: Paint Myself

Sol·licitar informació

BA (Hons) Fashion Marketing and Communication

Idioma: Anglès

Duració: 3 anys + 1 any opcional (Work Placement Year)

Data d'inici: Setembre 2022

Crèdits: 360 UK credits

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: A partir de 15.800€ anuals.
Consulta les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El IED Barcelona és l’únic centre a Espanya que imparteix el Bachelor of Arts (Honours) en Fashion Màrqueting and Communication atorgat per la Universitat de Westminster.

El curs desenvolupa els coneixements específics, el maneig d’eines de producció digital i habilitats necessàries per a formar a futurs professionals en la gestió del Màrqueting i la Comunicació en el vibrant i exigent entorn de la indústria de la Moda i el seu ecosistema de proveïdors més directe.

Des d’un enfocament estratègic, executiu i eminentment pràctic, els estudiants aprenen el funcionament i la gestió de les marques al servei del producte i l’empresa, des de la creació fins a l’execució de les estratègies, aprofundint en els enfocaments i les tècniques necessàries per a construir i comunicar valor corporatiu que repercuteixi en l’èxit d’aquestes. Així mateix, es desenvolupa també el coneixement tècnic del producte, la gestió de la creativitat i l’activitat editorial, incloent la creació, producció i gestió de contingut i mitjans digitals.

L’itinerari formatiu combina sessions magistrals i pràctiques, workshops i màster classes amb professionals del sector, visites externes a empreses, museus, showrooms i galeries d’art.

**El programa pot veure’s alterat a finals de juliol de 2021 degut a un procés de revalidació que s’està duent a terme actualment amb la Universitat de Westminster**

Objectius

El primer any del curs està centrat en adquirir un ampli coneixement fonamental, creant la confiança necessària per a aplicar una àmplia varietat de capacitats especialitzades, avaluar la informació per a identificar reptes i oportunitats que fonamentin estratègies de recerca, i treballar en contextos específics i variats, tant en grup com individualment i de manera efectiva i proactiva

El segon any té com a objectiu que l’estudiant generi idees originals i factibles a través de l’anàlisi de conceptes a nivell abstracte, analitzant i avaluant la informació, al mateix temps que assumeix la responsabilitat de definir i aconseguir els resultats a nivell personal i de grup. Els coneixements adquirits s’apliquen de forma més independent i madura, en resposta a unes exigències acadèmiques de més nivell.

El tercer any està focalitzat en la revisió, des d’una perspectiva crítica, la consolidació i l’ampliació de coneixements de forma estructurada i coherent. Sempre fent ús de les habilitats específiques per a l’àrea d’estudi, avaluant, amb esperit crític i visió estratègica, conceptes i proves de múltiples fonts, traslladant i aplicant les habilitats de diagnòstic i la creativitat tant en la ideació com en l’execució. S’assumeix la capacitat d’emetre judicis significatius en situacions diverses, a més d’assumir la responsabilitat d’establir i aconseguir objectius personals o de l’equip.

*Entre el 2n i l’últim curs, el programa ofereix a l’estudiant la possibilitat de realitzar un Work Placement Year. De durada entre 35 i 52 setmanes, aquest mòdul està dissenyat per a adquirir una profunda experiència pràctica, així com un desenvolupament personal i professional dins del marc establert pel Placement Year.

Metodologia

Aquest curs ensenya a l’alumne a desenvolupar les habilitats d’escriptura i articulació, comunicació i presentacions, negociació i venda, autoconsciència i impacte, així com la capacitat de col·laboració. Les eines clau de treball són la recerca, el desenvolupament conceptual, la visualització i el prototipat de les idees, i la presentació dels projectes.

Sortides Laborals

– Brand Manager

– Editor de moda

– Visual merchandiser

– Responsable de premsa

– Relacions públiques

– Product merchandiser

– Comprador de moda

– Community manager

– Assessor de moda

– Gestor de disseny

– Cap de producte

– Organitzador d’esdeveniments de moda

– Periodista especialitzat

– Emprenedor

– Etc.

Exalumnes IED MANAGEMENT treballen a:

Diesel Iberia, Mango, H Magazine, Surgery, Bread&Butter, Carion Wester, Harrods, Inditex, Net-a-porter, Reebok, XXL, Equipo Singular, Levi’s Strauss Iberia, Stopstealingmylook.com, Hebe Media London, Modelmanagement.com, Carin Wester Stockholm, Superga Turin, Surgery PR London, Springstudios.com London, McGregor Fashion Group Amsterdam, Desigual Barcelona, Tesla, Newlink Group, Seat, etc.

Coordinador

CRISTINA LASTRA

La seva visió col·laborativa i passió per compartir idees i coneixements han fet de la consultoria i, especialment, la docència, una sortida natural per a anys d’experiència en Marques i Comunicació. Gaudeix desenvolupant joves talents i contribuint a projectes innovadors, particularment en les indústries creatives.

Linkedin de Cristina Lastra 

Altres Cursos Relacionats

BA (Hons) Fashion Design
Més info +
Diploma IED en Màrqueting i Comunicació de la Moda
Més info +

Noticies relacionades

Dissenyant al CERN el futur de la humanitat
Més info +
Reflexions sobre el disseny i la dona a TEDxBarcelona Women
Més info +
Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat