Bases Legals del Concurs generatoriedbcn16
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Concurso Generator

Bases Legals del Concurs generatoriedbcn16

A Picture That Changes The World [Contest]
by IED Barcelona Escola Superior de Disseny & Generator Hostel

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny en col·laboració amb Generator Hostel (Barcelona) convoquen el concurs “A Picture That Changes The World” on els participants podran guanyar una beca pel valor del 100% de la taxa del curs per un Summer Course de 2 o 4 setmanes amb l’allotjament inclòs en Generator Hostel.

Dinàmica del concurs

  1. Els participants han de publicar una foto de la seva ciutat que representi la seva visió del disseny. La foto han de fer-la a la ciutat on es trobin, l’han de publicar a Instagram amb el hashtag #generatoriedbcn16 i apuntar-se en un formulari que es publicarà al perfil oficial de @iedbarcelona a Instagram el dia que comença el concurs (15 d’abril).
  2. Els concursants podran participar fins al dia 16 de maig de 2016 (18h UTC/GMT +1 hora).
  3. Es reunirà un comitè conformat per diferents professionals de l’àmbit del disseny que col·laboren amb IED Barcelona i realitzaran una primera selecció de les 10 millors imatges publicades pels participants que representin dissenys que fan del món un lloc millor.
  4. Es publicaran els 10 finalistes el 18 de maig de 2016 a la pàgina web de l’IED Barcelona.
  5. Es publicarà el guanyador del concurs el dia 19 de maig de 2016.

#generatoriedbcn16

Calendari

Data d’inici del concurs: 15 d’abril de 2016

Data de tancament del concurs: 16 de maig de 2016 (18h UTC/GMT +1 hora)

Data de publicació de resultats: 19 de maig de 2016 (via Instagram i web de l’IED Barcelona)

 

Requisits dels candidats

– El concurs és de caràcter internacional.

– Als candidats finalistes se’ls demanarà que enviïn un CV per verificar que el seu perfil és apte per poder accedir al curs que han seleccionat.

– Els requisits d’estudis previs per accedir als cursos varien i es troben especificats en el respectiu pla d’estudis. Si el candidat finalista no tingués el perfil adequat per poder entrar al curs seleccionat, se li mantindria la beca per un altre Summer Course 2016 que s’ajusti més al seu interès i perfil.

– L’adreça de l’IED Barcelona es reserva el dret d’anul·lar un curs en el cas de no existir el nombre suficient d’alumnes estimat per a la seva realització.

– Aquesta beca no és acumulable amb cap altre tipus de promoció o descompte.

Premio

El guanyador rebrà una beca del 100% de la taxa de curs (haurà de pagar la taxa de matrícula) per a un curs d’estiu que triï amb allotjament a l’Hostal Generator a la seva seu de Barcelona (de fins a 4 setmanes) en habitació compartida, d’un màxim de 6 pax+ esmorzar continental durant la durada del curs (2 o 4setmanes).

Criteris

1- Es valorarà la innovació i originalitat de la proposta.

2- La participació en aquest concurs suposa la plena acceptació de les bases publicades en aquest apartat de la web.

3- Poden participar persones físiques de qualsevol nacionalitat i país de residència, sempre que la data de naixement sigui anterior a l’1 de gener del 2000.

4- Cada concursant pot participar amb una o més imatges, sempre que estiguin acompanyades per un títol i #generatoriedbcn16.

5- En cap cas, la Beca és bescanviable ni reemborsable en efectiu i no podrà aplicar-se a altres cursos i convocatòries de l’IED Barcelona.

6- Els participants donen la seva conformitat perquè el seu nom aparegui a la newsletter de l’IED Barcelona i tots els suports digitals o impresos a través dels quals es pugui arribar a publicar informació relacionada amb el concurs.

7- La participació en el Concurs suposa la cessió i autorització expressa de tots els drets de propietat intel·lectual i d’imatge sobre les participacions, de manera que el participant cedeix a IED Barcelona i a Generator Hostel tots drets d’explotació de naturalesa intel·lectual, industrial i/o d’imatge que poguessin correspondre-li o derivar de les participacions enviades per participar en el Concurs.

8- Els participants en el moment d’acceptar les bases del concurs i participar es fan responsables de les imatges utilitzades.

9- L’ incompliment de qualsevol de les obligacions descrites suposarà la pèrdua del premi.

10- D’acord amb l’establert en la Llei Orgànica 25/1999 del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem de la incorporació de les seves dades personals i laborals facilitats a un fitxer automatitzat del que és responsable l’Istituto Europeo di Design S.L. amb la finalitat d’oferir-li informació del seu interès. Queda així mateix informat del dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li pertany i que podrà exercitar per escrit en la següent adreça: Istituto Europeu Design, carrer Biada, 11 – 08012 Barcelona.

FAQ

On es troben les Bases oficials del Concurs?

A la pàgina web de l’IED: http://iedbarcelona.es

Puc concursar amb més d’una imatge?

Sí, no hi ha cap problema. No existeix límit en el nombre d’imatges presentades.

 

Existeix límit d’edat per participar?

Pot participar qualsevol persona major de 15 anys sense límit d’edat que compleixi amb els requisits de participació explicats a les bases (Si el guanyador és una persona entre 15 i 17 anys haurà de realitzar un Summer Course Junior).

No viu a Barcelona. La beca inclou allotjament i desplaçament?

Generator Hostel posarà a la disposició del guanyador un allotjament durant les setmanes de durada del curs. Les despeses de desplaçament van a càrrec de l’estudiant.

Puc participar i eventualment guardar el premi per al curs de l’any següent?

El premi és exclusivament per un Summer Course 2016.

Quin és la data límit de recepció de projectes?

Data de tancament del concurs: 16 de maig de 2016 (18h UTC/GMT +1 hora)