Altres serveis
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Altres serveis

L’IED Barcelona ofereix als seus alumnes els serveis necessaris per a una formació d’excel·lència, proporcionant les eines més especialitzades i actuals de l’àmbit del disseny i del management.

PACK ADOBE DESIGN & WEB COLLECTION

Els estudiants de l’escola poden utilitzar sense cap cost els programs del paquet Adobe Creative Suite, valorat en 500 euros, tant en els ordinadors de l’escola com en els portàtils de cadascun. D’aquesta manera tots poden gaudir gratuïtament durant els anys que estiguin matriculats a l’escola dels següents programes: Adobe Photoshop® CC, Adobe Illustrator ® CC, Adobe InDesign® CC, Adobe Dreamweaver® CC, Adobe Flash® Professional CC, Adobe Fireworks ® i Adobe Acrobat® Pro.

WGSN

Tota la comunitat IED té la possibilitat d’accedir lliurement des dels ordinadors de la Mediateca a WGSN, la plataforma online líder en el món que analitza I pronostica les tendències dels estils de vida i de consum de l’actualitat.

AUTODESK 

Els alumnes de l’escola poden utilitzar sense cap cost tot el software d’Autodesk, líder mundial en disseny 3D per a entreteniment, fabricació, enginyeria, etc. D’aquesta manera tots poden gaudir gratuïtament de programes com AutoCAD, Maya o 3ds Max, entre molts altres.