Activitats Alumni
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Activitats Alumni

– Share your Talent. Event exclusiu, que es realitza un cop al mes, per a IED Alumni on un exalumne exposa la seva experiència professional després d’haver acabat un curs a l’IED Barcelona. 

Descobreix l’experiència d’alguns dels nostres exalumnes:

Matthieu Monnard, exalumne del Títol Superior en Disseny de Producte, desenvolupa diverses activitats de Design Thinking amb grans empreses, entre les quals ha pogut participar com a Design Thinking Coach a Nestlé (Suïssa).

Aleix Robledo, exalumne del Títol Superior en Disseny de Transport de l’IED Barcelona, treballa actualment a TESLA MOTORS com a Studio Specialist.

Cristina Tamborero, exalumna del Títol Superior en Disseny de Moda, és la CEO de la seva pròpia marca d’alta costura Cristina Tamborero, especialitzada en disseny de vestits de núvia i ceremònia.

– Alumni Design Days. Es tracta d’uns dies plens d’activitats dirigides exclusivament a exalumnes de l’IED Barcelona, que ofereixen una gran varietat de workshops, interesants conferències, un Career Day i un especial cocktail-networking.

La propera edició tindrà lloc al febrer del 2018.

– Career Day. Activitat exclusiva dirigida a exalumnes interesats en posar-se en contacte amb grans i prestigioses empreses, per a aquells que vulguin donar el primer pas dins del món laboral i no sàpiguen per on començar.