Projecte: The Pattern Experience
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Projecte: The Pattern Experience

Alumno/a: Filipa Marques

GIRA by Smartclick és un fabricant Premium de la indústria electrotècnica que ofereix tecnologies orientades al futur. La firma alemanya va proposar als estudiants dissenyar espais de treball de diferents àmbits com hospitals, hotels o oficines, en els que la tecnologia ofereixi un millor confort, seguretat i efectivitat.

“The Pattern Experience” és un sistema a l’aire lliure basat en varies unitats interactives giratòries en el que les formes, el moviment i les ombres generen nous nivells d’interacció i influeixen en els estats d’ànims dels usuaris.

El projecte integra l’activitat dels usuaris amb el disseny de l’espai en un únic sistema. Inspirant-se en la geometria sagrada i la seva influència en l’estat espiritual de les persones, l’estudiant crea un fenòmens sensorial que convida a la meditació i a la contemplació mitjançant el moviment de les estructures.

La incorporació de tecnologia intel·ligent a l’espai exterior constitueix una eina poderosa per promoure el creixement personal i col·lectiu.