Projecte: Seat Mergo
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Projecte: Seat Mergo

Alumno/a: Christoph Sokol

SEAT va plantejar el repte de dissenyar nous vehicles i dispositius de mobilitat per un nou sistema d’entorn urbà per l’any 2035.  L’estudiant presenta “Seat Mergo”, una solució als principals problemes actuals de mobilitat individual determinats pel constant increment de població, la contaminació o les noves conductes de comportament col·lectiu relacionades amb l’ús de les noves tecnologies.

Per aquest motiu, planteja un vehicle individual que funciona segons les necessitats de cada usuari. Les zones Wi-Fi del voltant de la ciutat són utilitzades per a recopilar els Big Data que analitzen les demandes dels usuaris perquè el vehicle els transporti al destí desitjat. Es tracta d’un vehicle d’ús compartit que suposa un nou concepte de mobilitat individual per a les ciutats del futur. Així mateix, conté un sistema integrat a l’interior que permet personalitzar el seu servei i estableix una connexió emocional directa amb l’usuari.

El projecte respecta les tendències futures de fabricació i el sistema de propulsió, amb especial atenció a les qüestions sostenibles i mediambientals.