Projecte: Advanced
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Projecte: Advanced

Alumno/a: Camilo Solorzano Gabriela Dubelj Juliana Castlebondo

Helix Motor International va sol·licitar que realitzessin un redisseny del seu vehicle elèctric conservant els objectius de la marca: reduir l’impacte mediambiental i optimitzar el tràfic a les ciutats. El projecte havia de transmetre eficiència, seguretat, confortabilidad i ser fàcil de maniobrar, a més de ser una proposta tecnològica i innovadora. També havien de centrar-se en seduir a l’usuari i convertir el vehicle en un objecte de desig. 

El disseny dels alumnes pren inspiració de les formes orgàniques i la puresa de les línies. Una de les principals característiques és el sostre solar que dóna sensació d’obertura i comoditat a l’usuari. Gira entorn a la connexió, ja que es basa en la sensibilitat per connectar amb els materials usats en el disseny interior: tecnogel i nanai. Un altre element característic és l’ús de les llums làser que permeten un major camp de visió i major nitidesa de nit, a més, serveixen per ressaltar el logo d’Helix i indicar si el cotxe està en funcionament o està apagat.

Helix Motor International @ca

Helix Motors International va ser fundada per crear solucions innovadores, aerodinàmiques i respectuosos amb el medi ambient i els creixents problemes del transport a nivell mundial. El primer vehicle de la companyia, de tres rodes, combina l'ADN dels cotxes amb les motocicletes en una solució de transport eficient que pot ser adaptat a la velocitat legal de cada país. El sistema central de Helix està dissenyat amb la tecnologia actual, i està protegit per la signatura de llei Knobbe Martin IP. Helix és un vehicle compacte, eficient i és divertit de conduir, és una obra mestra de l'enginyeria amb el suport de Bosch Engineering. Més informació en www.helixmotors.com.