PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Alumno/a: Farida Henawy Aleksander Nikolov

Best Management for Creative Industries IED Thesis Award

Fresh Faces Unique Edition és un projecte desenvolupat para Modelmanagement.com, una plataforma online per a models i professionals de la indústria de la moda que té com a objectiu convertir-se en la comunitat capdavantera del sector. La proposta presenta l’esdeveniment Fresh Faces, un concurs anual per a models de tot el món que té lloc a Barcelona. 

El projecte parteix de l’anàlisi de les tendències globals del sector que indiquen el creixent interès per models amb trets diferents de l’habitual, de major edat, pes o amb discapacitats, i es basa en la preferència actual de les persones diferents i úniques.

Els alumnes proposen diferents opcions: en primer lloc, l’organització d’un concurs paral·lel a l’esdeveniment, tant online com offline, dirigit a aquests models de trets diferents, en segon lloc, la gestió de continguts en viu per part dels usuaris mitjançant el hashtag #ShowYourDifference a la pàgina web de Modelmanagement.com i finalment, un pla de patrocini específic i detallat, destinat a les marques interessades en l’esdeveniment.