PROJECTE: LEDGE
Sol·licitar informació

subir

PROJECTE: LEDGE

Els alumnes del Master in Interior Design for Comercial Spaces han dissenyat el projecte LEDGE, un restaurant inspirat en les muntanyes més altes d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica, amb l’objectiu de que l’usuari es pugui sentir com si fos en elles. Per desenvolupar aquest concepte, han tingut en compte quatre elements: l’arquitectura, les textures, la il·luminació i la visió.

L’edifici està composat per diferents nivells i l’element principal és la rampa amb un disseny que imita la forma de les muntanyes. Al centre està la cuina i a la part superior la terrassa, on hi ha seients per contemplar la vista i interactuar amb altres persones. Els materials elegits són naturals i versàtils per la seva textura, a més, mitjançant el seu ús s’aconsegueix un ambient minimalista.

La il·luminació del restaurant canvia gradualment, s’inicia amb una llum molt càlida i progressivament es va tornant més freda fins a arribar a la part superior, imitant l’efecte de la llum natural i d’acord a l’altitud de les muntanyes. El mateix passa amb les vistes que també varien a mesura que es va ascendint.

Per continuar utilizant la pàgina web, accepti l'ús de les cookies. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close