PROJECTE: LEDGE
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

PROJECTE: LEDGE

Alumno/a: Mirna Sabbah Egle Jonykaite

Els alumnes del Master in Interior Design for Comercial Spaces han dissenyat el projecte LEDGE, un restaurant inspirat en les muntanyes més altes d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica, amb l’objectiu de que l’usuari es pugui sentir com si fos en elles. Per desenvolupar aquest concepte, han tingut en compte quatre elements: l’arquitectura, les textures, la il·luminació i la visió.

L’edifici està composat per diferents nivells i l’element principal és la rampa amb un disseny que imita la forma de les muntanyes. Al centre està la cuina i a la part superior la terrassa, on hi ha seients per contemplar la vista i interactuar amb altres persones. Els materials elegits són naturals i versàtils per la seva textura, a més, mitjançant el seu ús s’aconsegueix un ambient minimalista.

La il·luminació del restaurant canvia gradualment, s’inicia amb una llum molt càlida i progressivament es va tornant més freda fins a arribar a la part superior, imitant l’efecte de la llum natural i d’acord a l’altitud de les muntanyes. El mateix passa amb les vistes que també varien a mesura que es va ascendint.