Col·lecció: Agua y piedra
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Col·lecció: Agua y piedra

Alumno/a: Hanne Rützou
Area: Fashion

La recerca i la investigació de nous materials aplicats en els vestits de núvia i cerimònia destaquen a les peces realitzades per la dissenyadora Hanne Rützou. Guanyadora de la beca Gratacós Schoolarship for the Talent 2019, l’estudiant va confeccionar dos dissenys de cadascuna de les col·leccions ideades durant el Postgrau en Disseny de Núvies i Cerimònia.

“Aigua i pedra” s’endinsa en aquests dos elements naturals per a reflectir l’univers femení. Investiga al voltant d’ells mitjançant teixits, volums i textures aplicant, en la part superior del vestit, peces de porcellana fetes a mida. Amb aquests detalls, es busca l’exclusivitat en els dissenys i a través de la gran varietat de textures que aporta aquest material, es vol representar una dona única per a cadascuna de les seves propostes.

El segon model neix de la seva col·lecció “El que la marea deixa” reflectint fragments que apareixen entre l’escuma i que expliquen històries d’allò que es va quedar enrere. Pedres, corall, sorra, vidre… aquests són els materials que al costat de teixits lleugers i fluids componen una col·lecció que plasma el poder transformador de la naturalesa que s’esculpeix a través del temps.