Col·lecció: Freedom of Panorama
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Col·lecció: Freedom of Panorama

Alumno/a: Brenda González
Area: Fashion

La interpretació de les formes de les escultures contemporànies sobre el cos és tant una obsessió com una inspiració en Freedom of Panorama. Així mateix, la dissenyadora compara en el seu discurs l’acte de treure una selfie amb la fotografia d’obres artístiques en una reflexió sobre el creixent protagonisme de la imatge en la comunicació i en els vincles socials.

La riquesa de perspectives i d’angles que ens ofereixen les obres artístiques es traslladen a les peces jugant amb els conceptes de versatilitat i transformació, de tal manera que es proposa una col·lecció que tracta de diluir la divisió entre ésser humà i art. 

Les peces s’entelen d’un estil streetwear, desafiant les formes bàsiques. L’aspecte d’artefacte industrial/tecnològic guanya interès per fondre’s amb detalls més orgànics i artesanals. Destaca l’adopció de textures sintètiques en accessoris i peces exteriors al costat de bàsics de teixits molt més lleugers, així com una gamma cromàtica que combina colors neutres amb altres vibrants inspirats en pedres i elements de la naturalesa.